Esperit de la missatgeria

«Había comenzado el período de Siva el Restaurador. La restauración de todo lo que hemos perdido», Philip K. Dick, Valis.

viernes, 27 de mayo de 2011

Ens estan pegant a tots

Uns:


Els altres (Si us plau, veieu el vídeo sencer. Tothom queda retratat):



Els que penseu que això no va per vosaltres, no us enganyeu. Quan les forces de seguretat actuen així, ens estan pegant a tots, i un dia us tocarà a vosaltres.

Salut i veritat. Pau, pau, pau.

Felip Puig, tu no ets un sheriff. Ets un pobre acomplexat. El vostre món s'està anant a l'infern. Felicitats.

Mini-missatges des de la Lògia Blanca de Twin Peaks:
1- La televisió pública catalana en el seu telenotícies migdia ha manipulat greument la informació, ordenant el relat de tal manera que no quedés gaire malmesa la credibilitat dels mossos d’esquadra i triant les parts dels documents gràfics més suaus. Per no ferir susceptibilitats? Estem tips de dinar amb cadàvers esquarterats de tot el món i no podem veure com peguen a ciutadans catalans els mossos d’esquadra? .
Recordem als bons professionals que treballen a Tv3 (que hi són, i en gran quantitat) que és un servei públic, pagat per tots els ciutadans, i que no tindria que estar al servei del poder en situacions com aquesta. Més encara quan ara qualsevol persona pot consultar el que ha succeït de veritat per la xarxa. Ja no estem als anys seixanta, comissaris polítics.
Qui vulgui veure la brutalitat del que ha succeït i la diferència entre unes conductes i les altres que vegi aquests dos nous vídeos, un d'Europa press:

I l'atre de Vila web, amb l'aparició d'un espontani genial, l'Enric Casasses, un altre que sempre està on ha d'estar:
http://www.vilaweb.cat/noticia/3891852/20110527/mossos-carreguen-concentracio-protesta.html
«Aquesta revolució que ha començat no l'aturaran pas»
Altres prefereixen tenir la Plaça Catalunya plena de guiris, prendre un gin-tonic rera l'altre als bars del voltant, i seguir perbocant pensant en els polítics. Qüestió d'eleccions.

2- Agressió a un jove en cadira de rodes.

A qui se li ha acudit el desgavell d’aquest matí? Perquè ni tan sols té sentit com acte repressiu. Estratègicament sembla haver estat pensada pel seu pitjor enemic. Acaben de quedar com uns sheriffs de pa sucat en oli davant l’opinió pública de tot el món. S’ha de ser inútil.

3- A les set manifestació.

4- Gran manifestació a Girona, multitudinària (pel que és Girona). Aquest impuls de la gent no hi ha qui ho pari, i menys algú amb la mentalitat de poder vertical.

5- Valentia i covardia en estat pur, tots dos en la mateixa imatge. On estan els perroflautas? La classe mitjana s'està aixecant però alguns continuen immersos en els seus somnis de paradisos fiscals i comptes secrets.

Tots plegats hem d'estudiar les lliçons de Gandhi.
Pau

Extra track: Per a La Vanguardia que la policia atonyini a uns catalans asseguts i amb les mans aixecades mereix tres planes a la pàgina trenta i tants.
Les revoltes al nord d’Àfrica mereixien trenta planes, i el senyor Trias uns publirreportages dignes de Shakira.

Valle-Inclán estimat, aquest és el temps de reivindicar-te. Seràs motiu d’inspiració per a tota una nova generació d’escriptors.

1 comentario:

Ivan Humanes dijo...

Buff. Inútils. Indignant. Impotència.